Voeding

U kan in de praktijk terecht voor een uitgebreid gamma aan honden- en kattenvoeding.

Voeding kan bij ons afgehaald worden tussen 09:00 en 12:00 uur en tijdens de vrije consultaties van 17:00 tot 19:00 uur. Ook op zaterdag doen we vrije consultatie tussen 11:00 en 12:00 uur en kan u voeding ophalen. Op weekdagen tussen 12.00 uur en 17.00 is er meestal iemand aanwezig op de praktijk, maar wegens huisbezoeken kunnen we onze aanwezigheid niet altijd garanderen.

De juiste voeding voor uw hond of kat is één van de belangrijkste componenten om uw huisdier gezond en levendig te houden. Kittens en pups starten dus best al met de juiste voeding in de juiste dosering. Op deze manier kunnen ze optimaal groeien en ontwikkeling met een goede gezondheid, gebit en vacht. Vraag ons zeker naar onze gratis starterspakketen voor puppies en kittens en geef uw huisdier een goede start.

U mag er zeker van zijn dat de voeding die wij aanbieden van hoge kwaliteit is. Bovendien wordt uw trouw beloond. Wij werken met spaarkaarten waardoor u een korting krijgt van 10 % op uw aankopen. Ook verwennen wij u regelmatig met leuke acties zoals cadeautjes of speeltjes die u bij de aankoop ontvangt.

In onze praktijk kan u terecht voor zowel de onderhoudsvoeding als dieetvoer, droge voeding, natvoer en treats. Wij raden bij voorkeur droge voeding aan . Deze voeding, ook wel korrelvoeding genoemd, geeft minder aanleiding tot tandplak en tandsteen.

Wanneer we spreken over onderhoudsvoer, hebben we het over voeding die wordt gegeven aan gezonde dieren zonder medische problemen. Deze voeding wordt opgedeeld volgens de leeftijd : puppy/kitten, adult of senior en/of volgens ras.

Dieetvoer wordt enkel voorgeschreven bij medische aandoeningen en maken vaak deel uit van een behandeling. Medische aandoeningen zijn bijvoorbeeld overgewicht, huidproblemen, allergieën, tandproblemen, leverstoornissen, spijsverteringsproblemen, nier- of hartproblemen, arthrose, blaasproblemen, etc. Door het juiste dieetvoer te gebruiken kunnen de klachten van uw dier beperkt worden en hierdoor wordt het leven van uw huisdier aangenamer en verlengd.

Bij het vergelijken van prijzen van voeding, hou rekening met de hoeveelheid die per dag gegeven moet worden en de kwaliteit van de voeding.

Voeding kan bij ons afgehaald worden tussen 09:00 en 12:00 uur en tijdens de vrije consultaties van 17:00 tot 19:00 uur. Ook op zaterdag doen we vrije consulatie tussen 11:00 en 12:00 uur en kan u voeding ophalen.

Heeft u een speciaal product nodig? Wenst u een grote hoeveelheid voeding te bestellen? Bel ons voor 19:00 uur en u kan meestal uw bestelling de volgende dag vanaf 17:00 uur ophalen. U kan ons ook altijd een mail sturen. Wanneer de voeding voorradig is in de praktijk sturen we u een bevestiging.